Botermals rundvlees

Botermals rundvlees

Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

Rundvlees van VIT Twente

Ons rundvlees komt van VIT Twente. Vleesvee Integratie Twente is een kleinschalige, professionele rundvleesgrossier met een kwaliteitsproduct voor de bovenkant van de markt. Met meer dan 30 jaar kennis en ervaring bedient de VIT luxe slagers in Nederland en Duitsland met Twents rundvlees van topkwaliteit.

Met zo'n twintig Twentse boeren houden ze vleesrunderen zoals de Blonde d 'Aquitaine en de Belgische Blauwe. Het vee loopt het grootste deel van jaar in de wei, en de kalveren zogen bij de koe. Eenmaal volwassen, worden de dieren afgemest in grote, open stallen, met een ligbed van stro. De koeien krijgen hoogwaardig veevoer zoals hooi, maïsmeel, luzerne en tarwe, en worden goed verzorgd. Ook het laatste traject, het slachten, gebeurt met respect voor het dier in eigen, nieuwe slachthuis, dichtbij, zonder stress. Met rust, ruimte en een uitgekiend voerschema hebben onze koeien een goed leven. En dat proef je terug in de smaak van het vlees: mooi gerijpte vlees is mals en heerlijk van smaak.

Rundvlees van VIT Twente

Veltman, Keurslager

Markt 61A
9251 JR Burgum
0511461336

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten