Gezonde mix tussen zelfstandige winkels en ketens

Leuke evenementen het hele jaar door

Gratis parkeren

Goed bereikbaar vanuit alle richtingen

Centraal gelegen tussen Leeuwarden, Drachten & Dokkum

Burgum heeft meer!

“BURGUM IS IN WÂLD- EN WETTERDOARP”, zeggen Burgumers trots als zij hun dorp beschrijven. Vaak wordt in een adem de veelheid aan voorzieningen geprezen en het feit dat er volop parkeergelegenheid is, altijd gratis.

De ruim tienduizend inwoners genieten dagelijks van het grote winkelaanbod in het dorp, dat varieert van bouwmarkt tot juwelier en van diervoederhandel tot cadeaushop.
Ambachtelijke zaken als bakkers, slagers, kappers en bloemisten zijn er in meervoud, net als kledingzaken waaronder verscheidene zelfstandige modewinkels. Diverse horecagelegenheden als restaurants, (lunch)cafés en snackbars hebben op warme dagen een gezellig terrasje voor de deur.

De slogan ‘Burgum heeft Meer’ laat zien dat Burgum een actief dorp is. Onder andere een creatieve winkeliersvereniging zorgt dat er bijna iedere zaterdag iets leuks te doen is in het gezellige winkelcentrum.

Meer dan een slager...

Keurslagerij Veltman is al meer dan 30 jaar onderdeel van het straatbeeld in hartje Burgum. Nu hebben ze een gloednieuwe winkel op de markt.

Vader en zoon Jacob en Hidde Veltman vertellen vol passie over hun vak: "Door onze uitgebreide productkennis weten wij letterlijk en figuurlijk wat voor vlees we in de kuip hebben, en dat proef je!" De familie Veltman is 40 jaar geleden als slager begonnen maar inmiddels zijn ze meer dan dat. "Met ons brede assortiment en vers bereide maaltijden zijn we nu echt een keurslager-traiteur", vertelt Hidde. Een lekkere bak snert, een vers bereid broodje voor on-the-go, of de met goud bekroonde spareribs, ze hebben het allemaal!

Meer-dan-een-slager

Veltman, Keurslager

Markt 61A
9251 JR Burgum
0511461336

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten