Bewust beter - Boerderijkip

Kip met een bijzondere smaak begint bij aandacht voor dierwelzijn en gezonde voeding. De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen en een speels en actief gedrag wordt gestimuleerd. De Boerderijkip heeft 24 uur per dag water en gezonde voeding tot haar beschikking, die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan. De Boerderijkip kan langzaam opgroeien bij een normaal dag- en nachtritme en krijgt geen onnodige medicijnen toegediend, wat resulteert in een vitale, sterke en gezonde kip met weinig uitval en dat proeft u!

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

Bewust beter - Boerderijkip
De Boerderijkip

De Boerderijkip

De Kip met Ster is een echte scharrelkip met 1 ster. De kippen hebben een ruime leefomgeving, zo zijn er 12 kippen per m4. En er is vrije overdekte uitloopmet strooisel war de kippen lekker in kunnne scharrelen. De stal heeft daglicht. Het graan wordt dagelijks gestrooid en de kippen hebben de beschikking over strobalen ter verrijking van hun leefomgeving.
Het is een langzaam groeien ras, waardoor ze veel sterker en gezonder zijn. De kippen zijn voor 95% antobiotica vrij.

  • Proef het goede leven   
  • Eerlijke, zuivere en gezonde scharrelkip
  • Scharrelkip met goede afkomst

Poeliersvlees Van der Wal

Een goed stukje kippenvlees is bij een gebalanceerd dieet absoluut onmisbaar. Daarom werken wij voor ons kippenvlees speciaal samen met polier Van der Wal, een echte kippenleverancier die al meer dan 70 jaar met passie te werk gaat. De kippen komen uit Noord-Nederland of Frankrijk voor de ‘poulet noir’ specialiteiten. Hier zijn de kippen gegarandeerd op een beter leven, wat ook vervolgens ook een voorbeeldige smaak garandeert.

 

Vanuit Van der Wal komt niet alleen onze kip en kipdijvlees, maar ook delicatessen van kalkoenvlees kunnen wij samen aanbieden. Het kip- en kalkoenvlees si bij ons altijd vers!

Kippenvlees-poelier

Veltman, Keurslager

Markt 61A
9251 JR Burgum
0511461336

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten