Kom binnen bij Veltman Keurslager

Op tientallen meters afstand komt de heerlijke geur van gegrilde kip en ander ambachtelijk bereid vlees je al tegemoet. Kom binnen bij Veltman Keurslager.

Meer dan 30 jaar geleden openden wij onze Keurslagerij aan de Schoolstraat in het mooi Burgum. Mooie jaren waarin we vele klanten in onze slagerij hebben mogen verwelkomen en kwaliteitsproducten hebben kunnen bieden. Wij verkopen enkel kwaliteitsproducten, waaronder vlees van het Friberne varken en de Boerderijkip.

Jacob Veltman leerde het vak meer dan veertig jaar geleden van zijn vader sinds begin dit jaar staat ook zoon Hidde hem bij in het familiebedrijf. "Het is vaktechnisch een prachtig beroep. Het is de uitdaging om iedere keer weer een mooi stukje vlees smaakvol te bereiden en aantrekkelijk in de vitrine neer te leggen", vertelt Jacob enthousiast. "Ook voor belegde broodjes en warme maaltijden ben je trouwens bij ons aan het goede adres."

Keurslagerij Veltman is een keurslager waar kwaliteit voorop staat. In onze winkel vindt u een breed assortiment aan maaltijden, gegrilde producten, belegde broodjes en vleeswaren.

 

De vleeswaren worden door ons geproduceerd in eigen worstmakerij. In onze worstmakerij worden ook onze vleestoppers geproduceerd, zoals onze gegrilde kip en gegrilde spare ribs (met goud bekroond!).

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor gourmet en fondue; een gezellige én lekkere manier om creatief te tafelen! U kunt bij ons diverse pakketten bestellen, maar natuurlijk kunt u tevens uw eigen wensen doorgeven. 

Ook leveren wij heerlijke maaltijden en verse soepen die in eigen keuken bereid worden. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor diverse maaltijdcomponenten om uw maaltijd helemaal af te maken!

 

Voor vragen over ons assortiment of over de vele mogelijkheden, kunt u contact opnemen met onze winkel.

Bekijk onze barbecuefolder voor de beste barbecuespecialiteiten van 2023

Bezorging aan huis

Keurslager Veltman bezorgt vanaf vandaag ook uw vlees/maaltijd bestelling aan huis (in Burgum e.o.). 
Als u speciale wensen heeft, geef die dan tijdig door.

In de slagerij werken wij gewoon door zoals normaal, waarbij wij rekening houden met de veiligheidsvoorschriften ivm het corona-virus.
In de slagerij en op bestelling is alles op voorraad.

Alleen voor de mensen die er niet uit kunnen/mogen of durven, komen we graag uw bestelling bezorgen. Telefonisch bestellen: 0511-461336 of via de mail: info@veltman.keurslager.nl

Team Keurslager Veltman!

Onze producten zijn met een 10 gekeurd!

Tijdens een onverwachte inspectie zijn vier van onze producten onder de loep genomen: grillworst met kaas, zuurkoolstamppot, rundergehakt en kipfilet.

 

Alle producten zijn getest op: kwaliteit, versheid en hygiëne. Alle vier geteste producten zijn met een 10 beoordeeld!

 

Goud voor onze barbecueworst

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager Veltmanuit Burgum uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met een score van meer dan 94 punten. En dat betekent goud voor de barbecueworst! De jury prees vooral de smaak en samenstelling die van een “uitmuntende kwaliteit” zijn.

 

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Verstand van lekker eten

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Passie voor het slagersvak

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

Vanaf: 25 sep. 2023
tot: 8 okt. 2023

Herfstrolletje

Een verrassend gekruid rolletje met gehakt, katenspek, kaas, ui en omwikkeld met een plakje rundvlees.

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:

Recept van de week

Cordon bleu 'cacio e pepe' met parelcouscous

Hoofdgerecht
Kalf, Vleeswaren
Winter
Pasta, Vlees
4 personen
Gemiddeld
20-40 minuten
Bakken, Koken
Italiaans

Veltman, Keurslager

Markt 61A
9251 JR Burgum
0511461336

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten