Goud voor de barbecueworst van Keurslager Veltman

Goud voor de barbecueworst van Keurslager Veltman

Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring is de barbecueworst van Keurslager Veltman uit Burgum met de hoogst haalbare score bekroond. En dat betekent goud voor deze barbecueworst. De vakkundige jury heeft de barbecueworst van keurslager Veltman uit Burgum uitgebreid gekeurd en de conclusie was dan ook unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is.

De lekkerste smaak
“De barbecueworst is altijd een hardloper als het barbecue seizoen is begonnen, onze klanten zijn er gek op en we besteden dan ook veel aandacht aan het productieproces van onze barbecueworsten.” aldus een bijzonder trotse Keurslager Veltman. Hij vervolgt: “Wij vinden het belangrijk om te werken met de beste grondstoffen en we weten ook precies wat er in onze barbecueworsten gaat. Zo kunnen we de, volgens ons, lekkerste smaak garanderen!”. Het juryrapport liegt er niet om, met 100 punten kreeg deze barbecueworst welverdiend goud!

De barbecue kan aan
Hoewel de zon zich nog lang niet iedere dag laat zien, is het volgens Keurslager Veltman nu écht tijd om de barbecue aan te steken. “Onze barbecueworsten zijn heerlijk op de barbecue, maar bij slecht weer kunnen ze natuurlijk ook gewoon in de pan gebakken worden!”. Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Veltman, dan bent u altijd welkom in de slagerij in Burgum om te proeven. “En natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecue assortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!” sluit de glunderende ondernemer af.

Veltman, Keurslager

Markt 61A
9251 JR Burgum
0511461336

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten